El Gremi d’Hosteleria del Maresme s’afegeix al Data System per gestionar les dades d’ocupació

Jordi Noguera, president del Gremi d'Hosteleria del Maresme

El Gremi d’Hosteleria del Maresme ha signat un conveni de col·laboració amb la Diputació de Barcelona per gestionar el nou sistema de captació i consulta de dades d’ocupació dels establiments d’allotjament. El proper dimarts 14 de març es presentarà entre l’empresariat per tal que s’hi afegeixin al projecte.

És una eina tecnològica que es va començar a desplegar l’any 2015 arreu del territori que permet homogeneitzar i tractar les dades particulars de cada establiments, tractar-les i abordar-les com a punt de partida en la presa de decisions.

El president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera, ha dit que amb aquesta nova eina les dades seran molt més fiables. Fins ara, segons Noguera, les dades s’aconseguien de les oficines de turisme i de les associacions locals i es feia el processament. El Data System ofereix una sèrie de passos més avançats i una estratègia més funcional. Amb la Diputació es farà la gestió de les dades que estaran al servei dels empresaris i l’administració. Hi haurà, segons el president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, una informació més actualitzada sobre l’ocupació turística de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.

Jordi Noguera creu que l’empresariat donarà una bona resposta a aquesta nova eina i s’hi sumarà ràpidament ja que amb les dades es podrà afinar més en l’estratègia de màrqueting.

Empresaris turístics preocupats pel passeig de Pineda de Mar

Jordi Noguera, com a empresari pinedenc, ha expressat la seva preocupació perquè per Setmana Santa el passeig marítim de la població veïna no estarà arreglat després dels últims temporals. Tot i això, confia en l’administració per tal que les obres de facin el més ràpid possible.

Recordem que durant la recent visita del delegat del Govern central a Malgrat de Mar, Enric Millo ja va anunciar que els efectes del temporal tant a Malgrat com Pineda no estaran arranjats per Setmana Santa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *