El JP Fruits Vermells CB Calella guanya a l’Arenys a la pròrroga

Els nois del CB Calella han iniciat l’any guanyant a l’Arenys B 69-73 en un partit molt emocionant i ajustat.

Els dos primers quarts han estat similars. En el primer, els nostres han arribat a perdre de 8 punts i han acabat perdent de només 4 punts, 21-17. En el segon perdien 33-20 i han arribat a la mitja part perdent de 5 punts, 36-31.

En el tercer període, els verd-i-taronges han donat la volta al marcador amb un parcial de 5 a 17. En els darrers sis minuts de període, s’ha arribat al final d’aquest quart guanyant 43-51.

En el darrer període els nostres a manca d’un minut pel final guanyaven 57-60. Finalment empat a 60 i el partit ha anat a la pròrroga. En el temps extra, els de Jordi Puig han agafat la davantera en el marcador i en un final amb molta emoció han acabat guanyant el primer partit del 2020.