Calella lluita per arribar a la final per ser la “Capital de l’Alt Maresme”

Calella manté una “lluita” aferrissada contra Tordera per entrar a la final per ser la “Capital de l’Alt Maresme”. Demà a les 16h sabrem si Calella és finalista i es disputa la “capitalitat” contra Arenys o bé si és Tordera qui lluitarà a la final.

Tot va començar amb una broma que se’ls ha escapat de les mans. El 16 d’octubre, aprofitant el context nacional, la pàgina de Facebook i de sàtira política maresmenca MalAlt Maresme  va proclamar, de manera unilateral, la República Lliure i Tropical de l’Alt Maresme. Aquesta proclamació es va fer després que el dia 11 d’octubre, el “sí” guanyés de manera àmplia el “referèndum” que es va fer, amb un 87,46% dels vots. A partir d’aquí, es va iniciar un “procés participatiu” per escollir la població que es mereix ser la capital de l’Alt Maresme.

En un comunicat, els administradors de la pàgina, explicaven com funcionen les votacions:

S’ha creat un quadre eliminatori en el que s’enfronten entre si les diverses poblacions. Les que aconsegueixin més reaccions favorables (les diferents cares amb que Facebook permet respondre les publicacions) passaran de ronda.

Calella ha aconseguit arribar a la semifinal després de “derrotar” a les poblacions de Santa Susanna (amb 214 vots a favor) i Poble Nou (amb 272 vots) fins a trobar-se ara, amb Tordera.

Així doncs, Arenys de Mar, espera “rival” a la Fase Final després de derrotar a Arenys de Munt (amb 177 vots a favor), a Sant Iscle i Sant Pol (amb 359 vots).

Teniu temps per votar fins demà a les 16h sabrem si Calella optarà a ser la “capital” de l’Alt Maresme o bé és Tordera qui s’enfronti amb Arenys de Mar per la lluita de la capitalitat.

Es busca bandera oficial MalAlt Maresme Bandera

Paral·lelament a això, s’ha encetat un concurs per escollir la bandera d’aquesta suposada República. Els que vulguin participar poden enviar les seves propostes a malaltmaresme@gmail.com

Actualment la pàgina de “MalAlt Maresme” té gairebé 2.8o0 seguidors

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *