El jutjat número 13 de Barcelona processa Saül Gordillo per un delicte de desobediència

Gordillo als estudis de RCTV

La jutge encarregada de la instrucció de la macrocausa sobre la preparació del referèndum de l’1-O ha obert el processament d’una trentena de persones entre les quals hi ha el calellenc Saül Gordillo, que és director de Catalunya Ràdio. Se li atribueix un delicte de desobediència, com també al director de TV3, Vicent Sanchis.

30 excàrrecs del Govern i empresaris han estat processats pr malversació, prevaricació, desobediència, falsedat documental i revelació de secrets un com tancada la instrucció de l’organització del referèndum per part de la magistrada Alejandra Gil, del jutjat número 13 de Barcelona.

A més de Gordillo i Sanchis, també s’atribueix un delicte de desobediència al director corporatiu, comercial i de màrqueting de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Com va explicar Ràdio Calella TV, el periodista calellenc va declarar al 13 de Barcelona el passat 1 de març, en aquell moment en qualitat d’investigat, per la difusió dels anuncis de la Generalitat que convocaven el referèndum.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *