Martí Barrera (Calella-Marxa): “El nostre lema no és competir sinó compartir”

Calella-Marxa, una entitat amb prop de 300 socis i sòcies, ha estat nominada al Premi Ciutat de Calella 2019. Es van constituir formalment l’any 2006 i després de 12 anys els arriba aquest “premi”, que els anima a continuar fent feina per promoure l’esport i la salut entre gent de totes les edats. Martí Barrera, el seu president, ha explicat al programa La Ciutat que, com diu el seu lema, volen que la gent s’ho passi bé i es relacioni, sempre amb la salut com a objectiu últim.

Fomenta l’exercici físic entre gent de totes les edats i és, en sí, una de les entitats més actives pel volum de propostes en les quals s’impliquen. Calella-Marxa ha estat nominada al Premi Ciutat de Calella 2019 i ho vol aprofitar per traslladar l’esperit lúdic que centra la feina que fan, tal com ha explicat Martí Barrera, el seu president, al programa La Ciutat.

El nostre lema no és competir sinó compartir. Fer les coses per passar-ho bé i de la manera més saludable. Aquests són els objectius que perseguim amb els programes que duem a terme, el principal Esport i Salut per a la gent gran, amb el lema “Gent activa, gent feliç”.

Es van constituir l’any 2006 i ja compten amb una massa important de socis, que comparteixen amb altres entitats amb les quals fan xarxa i col·laboren. Barrera destaca el caràcter voluntariós de la seva gent, sempre disposada a ajudar i a fer ciutat.

El local el compartim amb Oncolliga i el que sí puc dir que també compartim socis, i molts som voluntaris de Calella. Tant per la Marató, com quan es fa el triatló, etc.

Calella-Marxa és un agent imprescindible en l’organització d’activitats com la Marxa de la Dona Treballadora, la Marxa per l’Ictus o la caminada que cada any es programa amb motiu de La Marató; entre d’altres.

Demà dijous 11 d’abril és l’últim dia per votar als candidats al Premi Ciutat de Calella 2019, un per cada categoria. Els guanyadors es donaran a conèixer en el marc de la gala que tindrà lloc el primer de maig.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *