El maresmenc Andreu Pérez engega una campanya de micromecenatge per publicar el seu llibre

«Camins creuats» és el segon llibre d’Andreu Pérez, un informàtic del Maresme que sap de primera mà què significa adoptar. Ell és pare de tres nens, tots ells adoptats i de diferents països. El seu nou llibre és una obra biogràfica sobre el procés d’adopció. De la mà de l’editorial Cossetània ha arribat a un acord per poder publicar-lo, sota una fórmula de micromecenatge.

200 reserves són les que ha d’aconseguir el maresmenc Andreu Pérez perquè l’editorial Cossetània publiqui el seu llibre. L’escriptor ja ha escrit el seu segon llibre i ara ha arribat a un acord amb l’editorial per publicar-lo, sota un micromecenatge. L’autor de «Camins creuats» explica en què consisteix.

Vaig trobar una editorial, que és Cossetània, que va apostar pel llibre. Sempre sota una fórmula de micromecenatge, està molt bé. Haig d’aconseguir reservar 200 unitats, i si les aconsegueixes, et publiquen 700 unitats per distribuir-les per tot Catalunya.

El nou llibre d’Andreu Pérez és una obra biogràfica que relata la seva experiència i de la seva dona com a parella que vol adoptar d’una forma novel·lada.

Parla de la meva experiència, de la meva dona i jo. La nostra experiència com a parella que busca una criatura, però està totalment novel·lat. L’única cosa comuna és que la família és del Maresme, perquè em resulta més fàcil fer servir aquests tipus d’entorns, però ni el lloc és el mateix. Treballo molt la família de l’altra banda.

De moment, Andreu Pérez, ha aconseguit 87 reserves. Segons diu, encara queden 4 setmanes per poder assolir l’objectiu de 200 perquè l’editorial publiqui la resta.
Aquells interessats en col·laborar podran trobar el llibre a https://quorumllibres.cat/. Allà podran fer la reserva i quan es publiqui rebran un exemplar. En cas de no publicar-se es retornaran els diners.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *