[AMPLIACIÓ] 16 morts per Covid-19 a les residències de gent gran de Calella

La residència Mar i Sol és una de les quatre que funciona a Calella i on s'ha fet el cribatge de coronavirus als usuaris
La residència Mar i Sol és una de les quatre que funciona a Calella i on s'ha fet el cribatge de coronavirus als usuaris

El Departament de Salut ha acabat de cribar tots els residents de les quatre residències de gent gran que hi ha a Calella. Segons ha confirmat a Ràdio Calella TV, en els últims dies s’han fet un total de 326 proves PCR que han donat 17 positius. El personal de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que s’ha encarregat de realitzar-les, també ha utilitzat aquesta tècnica de detecció del coronavirus en 161 treballadors. El resultat ha estat de 2 positius asimptomàtics.

El Departament de Salut confirma 16 morts per coronavirus a les residències d’avis de Calella, que són quatre. No s’ha facilitat informació ni de l’edat ni el sexe de les persones mortes, ni tampoc en quin dels centres es trobava. Amb tot, des de la residència Lantus s’ha informat a Ràdio Calella TV que no s’ha produït cap defunció entre els seus residents.

Després d’haver realitzar 326 proves PCR en els últims dies, es dona per conclòs el cribatge de tota la gent gran que hi viu. El resultat que ha donat és d’un total de 17 positius. En l’última setmana no s’ha detectat cap nou cas. Sí es confirmen 2 positius asimptomàtics entre els 161 treballadors de les residències que s’han cribat.

Des de la conselleria es subratlla que a les residències de Calella s’han dut a terme totes les actuacions indicades per sectoritzar els espais i aïllar els usuaris amb coronavirus; que s’han proveït de mesures de protecció individual i que hi ha un contacte permanent amb cadascuna d’elles. Recordem que des del passat 8 d’abril, Salut assumeix la gestió única de totes les residències de gent gran de Catalunya. Segons dades d’aquest mateix dimecres, el total de residents morts per la Covid-19 s’eleva a 3.375.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Ferran avellaneda guri escrigué:

    Tinc la meva mare a Lantus i em perjuren que aquesta noticia és falsa. Si així fos, seria molt greu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat