El Mercat Solidari de Segona Mà amplia edicions i en tindrà una altra el 7 d’octubre

mercat_solidari_segona_mà_capaspre00000000

S’afegeix a l’edició que l’Associació Cívica Capaspre ve celebrant tradicionalment per primavera. En aquest cas, la recaptació del mercat d’objectes de segona mà es destinarà a l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital. Es farà el dissabte 7 d’octubre, de deu del matí a dos quarts de nou del vespre a la Plaça de l’Església.

La presidenta de l’Associació Cívica Capaspre, Maria Antònia Pujol, ha explicat que recolliran objectes i articles usats, però que estiguin en bon estat.

“Fora de grans objectes, com electrodomèstics o mobles, recollim tot el que siguin atuells de cuina (bateries de cuina, petits electrodomèstics, plats…) o els ‘pongos’, joguines, quadres… Tot el que es pugui tornar a utilitzar”, ha comentat Pujol en una entrevista a Ràdio Calella TV.

I també peces de roba i calçat. Els articles es posaran a la venda a preus simbòlics, ha subratllat la presidenta de l’Associació Cívica Capaspre.

Hi ha tres punts de recollida, on s’hi podran fer les aportacions fins el 5 d’octubre en horari comercial. A Assegurances Massuet (Amadeu, 92), Arreclat i planxat (Moragas, 72) i Tallers Martí (Indústria, 123).

El Mercat Solidari de Segona Mà compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat