ICV diu que durant el 2016 s’ha evidenciat la falta de capacitat estratègica del Govern Municipal

El portaveu del Grup Municipal d’ICV, Sebastián Tejada, afirma que Calella necessita que des de l’Ajuntament es desenvolupi una política social i inversora decidida. En aquest sentit, discrepa de les paraules de l’alcaldessa, Montserrat Candini, que en el seu missatge nadalenc assegurava que l’executiu local treballa per tal que ningú quedi desatés i enumerava, per exemple, el volum de prestacions social que s’han donat durant el 2016.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Sebastián Tejada ha dit que la falta de capacitat estratègica de l’executiu local dificulta que es produeixi el gir de model social i econòmic que ICV ve plantejant des de la campanya per a les municipals.

“Quan l’alcaldessa parla dels esforços per no deixar ningú desatés, realment no és així. Hi ha una inversió en despesa social escassa i una inversió de futur, de canvi de model econòmic, gairebé inexistent, tot i que podria garantir que les necessitats de prestació social fossin més baixes. Trobem a faltar això i una política inversora decidida”, ha dit Tejada, davant l’exposat per Candini en el seu missatge de Nadal als calellencs fet a través de Ràdio Calella TV.

I ho vincula amb la negació del Govern a modificar els criteris impositius per fer que paguin els que més tenen. Davant d’això, el regidor portaveu ecosocialista es compromet davant els calellencs a tenir una actitud propositiva i crítica, reiterant que intentarà millorar les relacions amb ERC -principal grup de l’oposició a l’Ajuntament de Calella- per fer que juntament amb la CUP, tots tres partits, construeixin una alternativa real al Govern de CDC i PSC.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *