El Mercat Solidari de Segona Mà es farà el 9 d’abril

Imatge d'arxiu

El dissabte 9 d’abril es farà una nova edició del Mercat Solidari de Segona Mà. Organitzada per l’Associació Cívica Capaspre, enguany aquesta iniciativa a benefici de la Fundació Hàbitat Solidari arriba a la seva quarta edició i espera recaptar uns 2000 euros.

La presidenta de l’Associació Cívica Capaspre, Maria Antònia Pujol, ha dit avui en una entrevista al Bon Dia que el millor seria no haver de fer iniciatives com aquesta perquè voldria dir que no hi ha necessitat social però, malauradament, sí que n’hi ha i s’ha de fer un cop de mà. Pujol parla de la filosofia d’aquest mercat solidari de segona mà: “El que pretenem és donar un cop de mà a una fundació que està fent una feina molt important ajudant a molta gent i que econòmicament van justets. Posem el nostre granet de sorra perquè si alguns dies poden anar millor i ajudar a més persones, doncs fantàstic”.

El Mercat Solidari de Segona Mà necessita de la col·laboració de molta gent. D’una banda, de persones que aportin productes per posar a la venda el dia 9 d’abril i de l’altra, de persones que aquell dissabte s’acostin fins a la plaça de l’Església i comprin al mercat solidari.

Enguany, tal i com ja es va fer l’any passat, els organitzadors d’aquest mercat solidari demanen també la implicació dels comerciants que vulguin cedir part dels seus excedents que ja no tenen sortida comercial: Als comerciants i als industrials els demanem els excedents que tenen arraconats a la botiga o a la fàbrica i que ja no poden vendre perquè tenen un petit saldo. És a dir, que no demanem només al ciutadà que ens aporti allò que té a casa i que ja no fa servir sinó que també volem que els comerciants col·laborin amb aquells excedents que potser tenen donant voltes d’una caixa a l’altra”

Tot i que els organitzadors del mercat solidari no aposten per vendre roba directament ja que això ho fan des del rober de Càritas, enguany sí que tindran un centenar de peces d’abric que els han cedit des d’Humana.

Les persones que vulguin col·laborar aportant productes de la llar o estris que estiguin en bon estat de conservació ho poden fer fins el dia 7 d’abril als següents punts: A la seu de la Fundació Hàbitat Solidari, als baixos de la fàbrica Llobet-Guri els dilluns i dimecres de 9 del matí a les 13:30h; a Assegurances Massuet del carrer d’Amadeu de dilluns a divendres en horari comercial de matí i tarda i a la botiga «Arreglat i planxat» del carrer Moragas 72 els dimarts, dijous i divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h.

Els responsables del Mercat Solidari de Segona també aprofiten per donar a conèixer la feina que fa la Fundació Hàbitat Solidari a través del lloguer social.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *