El Mes de la Dona es vincula als actes de la Ciutat del Bàsquet Català

Participants a la Marxa per la Dona Treballadora del passat 8 de març
Participants a la Marxa per la Dona Treballadora del passat 8 de març

La jugadora del CB Calella Aina Pi farà la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dona que tindrà lloc el diumenge 11 de març en finalitzar la marxa que recull diners per a projectes de capacitació laboral per a dones. El text fa referència enguany a les desigualtats en matèria salarial, que centrarà també la taula rodona que tindrà lloc el dissabte 17 de març. Explicaran la seva experiència dues jugadores professionals de l’Snatt’s de Sant Adrià i Laura Farreras, que és entrenadora del club calellenc i àrbitra federada.

Així ho ha avançat la regidora d’Igualtat, Cindy Rando, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, justament avui que s’ha donat el tret de sortida a les activitats del Mes de la Dona.

Les jugadores professionals ens explicaran els problemes que tenen per arribar a subsistir del bàsquet, a diferència dels jugadors de la lliga masculina

La regidora d’Igualtat ha assegurat que des del consistori es treballa els 365 dies en la defensa dels drets de les dones i contra la violència masclista, una xacra que constata la prevalença de certs estereotips patriarcals.

Ha recordat que l’Ajuntament de Calella ha donat suport a la vaga feminista del 8 de març i avança la seva possible participació a la manifestació convocada a la plaça de l’Ajuntament.

Probablement aniré a la manifestació que es farà a les 11 del matí a l’Ajuntament (…) La dona treballa el mateix que un home i cobra menys, això queda repercutit també a les pensions. Esperem que s’aconsegueixi l’equiparació en els salaris, però també a la resta d’àmbits

Podeu consultar els actes del Mes de la Dona aquí.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a la regidora Cindy Rando.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat