El Moments de Flors s’escampa per 16 espais públics i privats de Calella

Enguany es celebra la cinquena edició d’aquest esdeveniment vinculat a la primavera i a l’inici del bon temps, als colors i als perfums florals que decoraran fins a 16 espais. S’afegeix a la llista el Museu del Turisme. Al claustre de l’Escola Pia del carrer Sant Pere, el muntatge floral s’anirà complementant amb les roses que portin els visitants de l’Exposició de Roses de Catalunya. Alguns espais tindran música en directe. El Moments de Flors va sumar l’any passat fins a 37.500 visites.

El Museu del Turisme s’estrena com a recinte participant al Moments de Flors. Repeteixen espais ja tradicionals en aquesta iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Calella: Can Saula, Can Llobet, Can Prat, Can Farran, Can Borràs, Can Bartrina, Can Quadras i Can Marré; el Claustre de l’Escola Pia, on s’hi celebra l’exposició de Roses de Catalunya, la Capella de Sant Quirze i Santa Julita, el pati de la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça i del Museu Arxiu Municipal, els balcons de l’Ajuntament i l’Ajuntament Vell, i el Far de Calella.

Les decoracions van a càrrec de diverses empreses i serveis floristes de Calella i de comarca, a més de la brigada municipal de jardiners.

Des de l’Ajuntament de Calella s’anima a tots els veïns a sumar-se al cap de setmana d’esclat de la primavera guarnint també amb flors i plantes els balcons de les cases.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *