El Mou-te! de l’Escola Pia de Calella dóna diners a Pallasos en Rebeldía

El grup extraescolar Mou-te!, de l’Escola Pia de Calella, ha donat 205€ a Pallasos en Rebeldía, una associació cultural i de cooperació internacional.

En el marc de la campanya dels «berenars solidaris», els nens de 1r d’ESO van vendre galetes, xocolata i suc a la porta de l’escola per aconseguir els diners.

Aquest matí hem pogut parlar amb la coordinadora del grup Mou-te!, Mariceli Santarén, qui assegura que els nens estaven molt motivats per recollir diners per una causa solidària.

«Era el primer any que fèiem el grup Mou-te! de 1r d’ESO i van decidir fer algun tipus de projecte. Ells van decidir que ja que estàvem amb tot el tema dels refugiats i tot el que està passant, donar o ajudar a una ONG o a algun tipus de grup i van estar documentant-se i van trobar Pallasos en Rebeldía. Van creure que la millor manera per aconseguir diners seria fent berenars, ja que a l’escola era una iniciativa que també es feia i van decidir que els divendres farien berenars solidaris a les 17:00 de la tarda»

«Bé, aquests diners es destinaran a una de les caravanes en marxa. Es tracta del Festival Nacional de Teatre del Sàhara, al qual anem una petita caravana el 26 d’octubre, o sigui, en dues setmanetes estem allà. Serà un festival enmig dels campaments dels refugiats del poble sahrauí i, específicament, tots els 205€ que vam recollir dels companys d’aquí del Mou-te! aniran a pagar el desplaçament de tota aquesta caravana i tot el que comporta de logística i de totes les coses que portem i regalem a la població d’allà. No només repartim bon rotllo, riures i fraternitat sinó que també hi ha un impacte d’ajuda cap allà»

El càmera oficial de Pallasos en Rebeldía a Catalunya, Ernest Vila, portarà aquests diners fins al Sàhara on es destinarà al Festival Nacional de Teatre del Sàhara.

Pots escoltar l’entrevista íntegra a la coordinadora del grup Mou-te!, Mariceli Santarén, aquí.

Pots escoltar l’entrevista íntegra al càmera oficial de Pallasos en Rebeldía, Ernest Vila, aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *