El musical “Boig per Tu”, de l’ATSOC, aconsegueix recaptar 12.500 euros per a causes benèfiques

boig per tu

10.500 euros és la xifra que ha aconseguit recaptar l’Associació de Teatre Solidari de Calella per La Marató 2019 amb el musical “Boig per Tu”. Una activitat que ja s’ha convertit en un referent dels actes que es fan a Calella per La Marató i que deixa xifres de rècord un any més, aconseguint una Sala Mozart plena de gom a gom en les cinc representacions que s’han fet del musical. L’ATSOC posa així el seu granet de sorra per a la lluita contra les malalties minoritàries i es reserva una donació de 3.000 euros per a una entitat solidària d’aquí Calella.

El total de les recaptacions de les cinc funcions ascendeix fins als 12.500 euros que aniran íntegrament destinats a accions benèfiques. De la xifra final, 10.500 euros han entrat en el comptador de Calella x La Marató, que enguany ha tornat a batre rècord i ha recaptat 22.751,43 euros entre tots els actes i activitats que s’han fet a la ciutat durant gairebé un mes per lluitar contra les malalties minoritàries. D’aquests 12.500 recaptats, l’ATSOC però, s’ha reservat uns 3.000 euros extres que aniran destinats a una entitat benèfica calellenca. El seu president, Josep Grima, ha avançat a Ràdio Calella TV que la decisió a qui va destinada aquesta donació, la prendran els socis en assemblea.

Creiem que ja que el públic cada cop dóna més, nosaltres també hem de fer un esforç i donar una mica més. Per tant ja ho podem confirmar, que vam aconseguir donar 9.500 euros, més 1.000 que ens ha donat l’Associació Turística de Calella, i que nosaltres els fiquem en el pot de La Marató. També podem anunciar que hem reservat 3.000 euros per a una entitat solidària de Calella i en la propera assemblea de socis, decidirem a quina entitat van a parar aquests diners.

L’Associació de Teatre Solidari ha destacat també la bona rebuda que ha tingut el musical per part de la ciutadania, de fet en les dues últimes funcions van haver de penjar el cartell de complet. I l’Alcaldessa ja els hi ha llençat la proposta de fer més representacions. Des de l’ATSOC però, no s’aventuren encara avançar res.

Va ser una proposta que ens va fer l’Alcaldessa i és una de les maneres que té l’Alcaldessa d’agrair la feina que hem fet. Estem molt contents per l’oferiment, ara farem una valoració tècnica i en junta, i veurem si es repeteix com ja va passar amb Jesucrist SuperStar. Nosaltres no descartem res i decidirem tocant de peus a terra i una mica també amb el cor.

El musical que fa cada any l’ATSOC per recaptar fons per a La Marató, ja s’ha convertit en tot un referent de les activitats solidàries que fa Calella al llarg de l’any. Sent l’activitat cap-dalt de Calella x La Marató i que cada any té una gran resposta tant per part del públic, com per la gent que hi vol col·laborar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat