El NEC aposta pel pop llatí de Flor de Canela

El pop llatí del grup Flor de Canela sonarà aquest divendres al Far de Calella en el marc del Festival NEC. Són la Núria Balaguer (veu), Paula Vegas (piano, sintetitzadors i cors), Marta Bautista (baix elèctric i cors) i Xerach Peñate (bateria, percussió i cors). Fa quatre anys que treballen plegades i com a banda han girat per molts racons de la geografia espanyola.

El seu primer disc, Flor de Canela, l’ha produït el compositor i guitarrista de Vetusta Morla, Juamma Latorre. La seva és una música de clara influència jazzística que alhora aprofundeix en sonoritats del folklore llatinoamericà, el pop o el funk.

Núria Balaguer és la cantant de Flor de Canela.

Composem cançons pròpies, ho fem entre totes. Normalment cadascuna aportem una cançó i entre totes les arrengem, preparem la forma, què ha de sonar i què no, ens pensem la lletra entre totes. Venim d’haver estudiat jazz al Conservatori però amb aquest projecte en concret ens ha sortit cançó pop. La proposta que portem aquest divendres son les nostres cançons en format acústic, amb instruments que pocs d’ells van connectats o només amplificats amb micròfon.

Per aquesta ocasió estaran acompanyades pel guitarrista Dani Barcala que de fet toca amb elles des dels inicis i d’una part sonora enregistrada que han hagut d’adaptar a l’espai.

Serà en format acústic i ens acompanyarà el guitarrista Dani Barcala que ens acompanya des de l’origen de la banda. També d’una part audiovisual; la visual no hi serà ja que tècnicament no era possible fer-ho en aquest concert, però la part sonora que teníem incorporada a més del que passi a l’escenari sí que hi serà. Són les del nostre primer disc i més. N’hi ha més perquè el nostre primer disc és un EP, un disc de 5 cançons. A més tenim cançons antigues i noves que hem tret en format single i fins i tot alguna cançó del proper disc.

L’actuació començarà a les 22h i les entrades al preu de 10€ les podeu comprar al portal www.entrapolis.com. Les portes del Far s’obriran a les 19:30h per qui vulgui hi pujar a sopar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.