El nou Reglament Municipal del servei de taxi, al Ple Municipal d’aquesta tarda

PGple

El Govern del PDeCAT i el PSC porta a aprovació del Ple Municipal del mes de juny la modificació del document que regula el servei del taxi a Calella. L’alcaldessa Montserrat Candini ha convocat la sessió ordinària per a les 18.30h. En l’ordre del dia hi consta també l’adhesió de l’Ajuntament de Calella al Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella.

En l’apartat de mocions, hi figuren tres iniciatives. Una per defensar el model sanitari català i la universalització de l’atenció sanitària, que presenten els grups del PDeCAT, el PSC i la CUP.

El PDeCAT i el PSC sol·liciten a la Generalitat de Catalunya que atorgui la Creu de Sant Jordi a la Fundació Aspronis “per la seva contribució en la millora de la qualitat de vida i la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual”.

I en la petició de protecció del corall vermell al litoral català s’hi han trobat, i presenten conjuntament la moció, ERC, PDeCAT, CUP i ICV-EUiA.

La sessió ordinària finalitzarà amb el torn obert de precs i preguntes, primer dels grups polítics amb representació municipal i, després, del públic assistents.

El Ple Municipal del mes de juny començarà a les 18.30h i es retransmetrà en directe per Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat