El pati de la Biblioteca obre l’estiu amb un concert de guitarra espanyola

Imatge d'arxiu

Carles Geli oferirà un concert de grans compositors i intèrprets dels segles XIX i XX al pati de la Biblioteca Municipal, donant per inaugurada la temporada d’estiu de l’equipament. És un acte que organitza Amics de la Biblioteca de Calella per aquest dimecres 5 de juliol.

“El concert reuneix peces del segle XIX i XX d’intèrprets com Tàrrega, Moreno-Torroba i Ponce, també hi ha arranjaments de peces d’Albéniz i Granados per a guitarra”, ha comentat la directora de la Biblioteca Municipal de Calella, Dolors Llavall.

El concert de guitarra clàssica espanyola començarà a les nou del vespre i l’entrada és gratuïta.

Per aquest mes de juliol, també hi ha previstes altres activitats a la fresca al pati de la Biblioteca: un recintal de contes per a adults en el marc de les NEC 2017, divendres 7 de juliol a les nou del vespre, i un concert amb Fil de Gòspel, dimecres 12 de juliol a les nou del vespre.

Durant l’estiu, la Biblioteca Municipal combina les propostes musicals i artístiques amb l’habitual programació literària. Aquests dimecres s’hi presentaran els llibres de tres escriptors, en col·laboració amb la llibreria La Llopa. “Tots són autors de pobles del voltant de Calella: Josep Garriga presenta el seu llibre de poesia ‘Passions’; Sílvia Clapés presenta la novel·la juvenil ‘Un viatge per oblidar’, i Joan Sánchez Fortuny, que ja ha presentat altres llibres a la biblioteca, porta ‘Vivir sin dinero'”, ha indicat Llavall.

La presentació dels llibres es farà a les set de la tarda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *