El pinedenc Jaume Casals estrena “Eli“ a la sala Versus Glòries de Barcelona

Jaume Casals juntament amb Pep Anton Muñoz estrenen demà diluns a la Sala Versus Glòries de Barcelona, “Eli”, una obra escrita per Roc Esquius i dirigit per Antonio Calvo. Els dos actors van ser parella a la sèrie “La Riera” i ara es retroben al teatre en aquest drama de ciència ficció.

‘Eli’ és la primera producció pròpia de la temporada de la Sala Versus Glòries, que el maig d’aquest any va agafar un rumb nou amb el traspàs de la direcció artística i gestió a Ramon Godino i Jofre Blesa. Narra la relació d’un pare i un fill que es veu alterada per la presència d’una màquina a través de la qual pots crear les personalitats que vulguis per a que mai estiguis sol.

Així ens ho ha explicat Jaume Casals en una entrevista a Ràdio Calella Televisió al programa Camelot

A mi m’agradaria molt que vinguessiu a descobrir què és Eli. És un regal que li fa el pare al fill, que apareix com un objecte mer i acaba transformant la relació entre ells dos i que se’ls acaba menjant. Eli són dos personatges, un pare i un fill però hi ha un tercer personatge que és aquesta màquina que estem parlant que adquireix transcendència i importància que els supera a ells dos i que la verdadera protagonista es ella i ells dos l’acaben patint”

L’actor se sent privilegiat de poder compartir aquesta nova obra amb en Pep Anton Muñoz. L’obra és fruit d’un text escrit a mida per a Casals i Muñoz, que es van conèixer a ‘La Riera’ interpretant a una parella sentimental amb una gran diferència d’edat i vam crear complicitats per repetir experiència, ara a “Eli”. Casals explica que treballar amb Muñoz és una autèntica “master class”.

Que Pep Anton Muñoz hagi acceptat fer una obra de teatre amb mi després de vuit anys és un plaer enorme que no tinc paraules per descriure-ho. […] El Pep i jo quan ens mirem passen coses, i això per un actor és brutal”

Pep Anton Muñoz feia vuit anys que no trepitjava els escenaris. Aquesta és una de les obres més serioses i dramàtiques de Roc Esquius que té parts d’intriga, dolor, tragèdia i comèdia.

L’obra es podrà veure fins al 2 de desembre


Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *