L’Associació de Veïns Calella Centre conclou la ronda de presentació als partits polítics

Representants de l'AAVV Calella Centre i de l'Agrupació local del PSC en la trobada mantinguda recentment
Representants de l'AAVV Calella Centre i de l'Agrupació local del PSC en la trobada mantinguda recentment

Amb les trobades als partits de l’oposició, l’Associació de Veïns Calella Centre ha donat per tancada la ronda de presentació de l’entitat i els seus objectius bàsics a nivell polític. Ho faran a partir d’ara amb el teixit associatiu i altres col·lectius. Manuel Garcia, president de l’associació veïnal, ha explicat a Ràdio Calella TV que estan a l’espera de disposar d’un local des d’on atendre els ciutadans.

Ha explicat que és una de les demandes que van fer a l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, en la reunió que van mantenir a principis d’octubre. Manuel Garcia diu que l’espai que se’ls va oferir no concorda amb els plantejaments que tenen de ser accessibles a la ciutadania. “L’alcaldessa ens va plantejar anar a la Fàbrica Llobet-Guri però no seria la ubicació que voldriem per una qüestió de centralitat. Estem a l’espera perquè ho hem demanat per escrit”, ha explicat el president de l’Associació de Veïns Calella Centre, que també ha sol·licitat l’ús de la sala polivalent de l’Ajuntament Vell per celebrar-hi les assemblees que faran cada dimecres.

Una de les assemblees que es convocarà pròximament serà per presentar l’associació veïnal al conjunt de la ciutadania.

A tot això, Garcia ha admès que la relació amb el Govern Municipal de Calella va començar amb mal peu. No hi va haver molta entesa en la primera trobada amb l’alcaldessa de Calella i, per això, han demanat reunir-s’hi novament. “Vam tenir un mal dia. Crec que per les dues parts no va ser la millor manera de començar perquè hi havia tensió i cal resituar-ho ja que el nostre objectiu bàsic és el diàleg i consens amb l’Ajuntament i totes les entitats”, ha afirmat.

Al contrari que amb la resta de partits de l’oposició i amb el PSC, que també ha entrat en aquesta ronda de contactes polítics que acaba de tancar l’Associació de Veïns Calella Centre. Manuel Garcia revela que han trobat molts punts en comú entre les demandes de l’associació i els plantejaments propis de cada formació. “En general ha anat bé amb tots els grups, amb qui vam trobar moltes coincidències quant als tres eixos bàsics que plantegem des de l’associació: ordenances municipals i compliment del civisme i la convivència; mobilitat, incloses les zones blaves; i quant a la participació, alguna modificació per millorar la participació a l’Ajuntament de Calella”, ha assegurat Garcia.

Ara obriran un nou torn de contactes, en aquest cas amb altres entitats i associacions locals. Entre elles, destaquen l’interès i trascendència de la reunió que tenen pactada amb el Comitè d’Empresa de l’Hospital Sant Jaume de Calella. “Volem que ens situin sobre la realitat de l’Hospital comarcal perquè pensem que té moltes deficiències a nivell de servei, no pels professionals sinó per les retallades que s’han aplicat a la sanitat i que han estat determinants”, ha avançat.

L’Associació de Veïns Calella Centre, que reclama altra vegada el dret a tenir veu a les sessions plenàries, ha demanat la reglamentació de l’organisme municipal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *