El PP planteja com dinamitzar el mercat municipal

MERCAT MUNICIPAL 20230324

Celine Coronil explica que el PP avaluarà si s’està fent una bona gestió dels recursos públics si recupera la representació a l’Ajuntament de Calella i s’hi compromet si arriba al Govern Municipal. L’alcaldable dels populars ho ha dit avui en una entrevista a La Ciutat, posant d’exemple la situació en què es troba el mercat municipal, amb moltes parades buides, i diners que s’hi destinen mensualment per mantenir-lo obert. Ha plantejat tres propostes diferents per reflotar-lo, que serien d’aplicació individualitzada o combinant-les.

L’alcaldable del PP ha plantejat que s’ha d’intentar omplir d’activitat el mercat municipal perquè torni a ser un punt de referència a l’hora de comprar productes de qualitat i de proximitat. Coronil ha parlat d’entrar-hi algunes de les parades d’alimentació que es munten els dissabtes a l’aire lliure.

No tenim la vareta màgica però hem d’intentar-ho. Una opció seria portar les parades d’alimentació del mercat ambulant a dins de l’edifici, i deixar-hi allà les de productes de roba, per exemple. Això ens permetria alliberar places d’aparcament i que quedés tot molt més endreçat.

El PP planteja aquesta opció com una prova pels mateixos paradistes perquè, si els funciona, puguin decidir-se a quedar-se amb una de les parades buides de forma permanent.

La segona proposta dels populars consisteix en destinar parades a les artesanes de Calella perquè hi puguin comercialitzar les seves creacions. I la tercera, que funcioni com a bar de tapes les nits dels caps de setmana. Una iniciativa que ja s’ha provat al Mercat Municipal en dates molt assenyalades.

Celine Coronil ha posat l’accent en els 56.550 euros que es destinen aquest any al mercat municipal, tal com recull el detall del pressupost que es pot consultar al portal calella.cat.

La candidatura del PP de Calella per a les municipals del 28 de maig es presentarà en un acte públic a Can Saleta, el dissabte 15 d’abril (16:30h). Hi ha confirmada l’assistència del president del PP català, Alejandro Fernández.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *