El primer marxista completa la prova de resistència la Llopa en poc menys de 6 hores

Participants a la sortida de la Marxa de Resistència la Llopa
Participants a la sortida de la Marxa de Resistència la Llopa

135 persones van participar diumenge a la quarta edició de la Marxa de Resistència la Llopa, que per tercer any ha inclòs dos recorreguts de distàncies diferents. Un llarg de 54 quilòmetres i el curt de 34 quilòmetres, anomenat la Llopa Petita.

Lluís Barri, de Calella Marxa, ha valorat positivament el nombre d’inscrits a la marxa, que té per objectiu posar al descobert els paratges naturals de Calella i del Montnegre. Ha posat de relleu la diversitat dels participants, la qual cosa s’ha traduït també en el diferencial de temps entre el primer que va creuar la línia d’arribada i les dues últimes en completar els 54 quilòmetres

“El que va arribar primer va destinar-hi 5 hores i 48 minuts, va arribar a les 12:48h; i les últimes van ser dues noies, que van acabar a les 20:30h, tenint en compte que havien sortit a les set del matí”, ha indicat Barri.

Des d’aquest any, Calella Marxa ha volgut donar un caràcter solidari a la cita esportiva, destinant part del preu de la inscripció a una entitat benèfica. S’hi ha estrenat amb el Banc dels Aliments. “Hem recollit 270 euros -comenta Barri-. I a través nostre, l’Obra Social La Caixa també hi farà un donatiu de 1.200 euros”.

La Marxa de Resistència La Llopa està organitzada per Calella Marxa i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella, Calella Centre Comercial, Cossetània Edicions i Frenos Sauleda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *