El primer secretari del PSC de Calella en contra d’un nou 155

Pere Tarrés és el primer secretari del PSC de Calella

Pere Tarrés, primer secretari de l’agrupació local del PSC de Calella s’ha posicionat en contra d’un nou 155 després que el president de govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, llences ahir un advertència al president Quim Torra sobre un possible 155, si no es respecte la legalitat.

Pere Tarrés, qui ha fet declaracions a Ràdio Calella Televisió un dia més tard a la publicació de la sentència, n’ha fet una valoració i avançat que al llarg del dia d’avui l’agrupació local del PSC farà un comunicat amb relació a la sentència. Segons primer secretari del PSC de Calella, la sentència s’ha d’acatar i ha assegurat que vivim en un estat de dret amb plena separació de poders on existeixen les màximes garanties.

Crec que vivim en un estat de dret amb separació de poders. Aquesta actuació del poder judicial es desenvolupa amb el respecte dels drets i les llibertats emparats per la constitució. Tenim les màximes garanties i una transparència total. Per tant aquesta sentència en principi ha de ser acatada.

Això si, Tarrés també reconeix un fracàs de la política i no veu amb bons ulls un nou 155.

Sempre he estat en contra del 155. No m’ha agradat mai. Per mi el problema és que falten líders polítics de veritat. (…) No oblidem que la gent de Catalunya és la nostra gent, i hem de procurar per tots els mitjans de bastir ponts, no destruir-los.

Uns ponts que des del PSC es volen establir mitjançant el diàleg, l’entesa i la no confrontació.

Tarrés també ha reconegut que, des d’un punt de vista humà, se solidaritza amb el patiment de les famílies dels condemnats i amb els companys d’ERC i Junts. I ha afegit que és la seva gent, per més que tinguin ideologies oposades.

Amb tot, el primer secretari del PSC de Calella ha fet un crit a fer política en majúscules per solucionar, el que al seu entendre, ha esdevingut el trencament del poble català.

A continuació, podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Pere Tarrés:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.