El programa de Festa Major petita, al detall

Udols de Foc presentarà la colla infantil de diables, aquest dissabte 8 de juny a la Plaça de l’Ajuntament. Serà en el marc d’un acte que inclourà un espectacle teatralitzat i al que li seguirà una tabalada que portarà la comitiva fins a la Plaça del Bunyol. Allà, arrencarà el seu primer correfoc, que recorrerà la Riera Capaspre, els carrers Colom i Riera i acabarà a la Plaça de l’Ajuntament. Tot plegat arrencarà a les 21h i marcarà el punt de partida a la programació de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, la festa major petita de Calella. L’Ajuntament n’acaba de publicar la programació al detall.

El programació d’actes de Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita del 2024 tindrà la prèvia aquest dissabte 8 de juny amb la presentació de la colla infantil de diables dels Udols de Foc. Hi haurà espectacle teatralitzat i el seu correfoc d’estrena.

El gruix de les propostes es concentraran del divendres 14 de juny al dilluns 17 de juny, festiu a Calella. La programació inclou els festivals de circ per al públic infantil i de dansa a càrrec de ballarins i ballarines professionals i semiprofessionals de la ciutat i de rodalies.

Per Festa Major petita hi haurà actes tradicionals com l’Ofici de la Secretària o les trobades i cercaviles de gegants, gegantons i figures de bestiari que organitza la Colla de Geganters i Grallers de Calella. L’AVAH crida a participar a la mostra de postres casolanes, que és la germana petita de la de plats que es fa per La Minerva. La coordinadora Calella x La Marató farà exposició i venda de pintures d’artistes de quilòmetre zero per obrir el marcador local de la pròxima edició de la iniciativa solidària més important que es fa al conjunt del país.

I hi haurà molta música. Per començar, la nit del divendres 14 de juny, al Pati de l’Ós, concert amb el grup Leen & Louders i la sessió dels djs Sergi Domene i Héctor Ortega, de Flaix FM. El dissabte 15 de juny, la que es farà sonar després dels sopars que s’han organitzat en 21 carrers i places. Clica sobre la imatge per accedir al detall del plànol de carrers.

El diumenge 16 de juny, al vermut popular de la Plaça Catalunya, l’actuació musical de Pep Romaguera i Nora Idáñez, amb un repertori eclèctic de temes clàssics i moderns. A l’Església Parroquial, concert del Cor de Cambra Ciutat de Calella amb entrades a la venda online al preu de 15 euros. Al Passeig Manuel Puigvert, concert i ball de Festa Major amb Swing Latino. El dilluns 17 de juny, festiu a Calella, audició de sardanes al passeig Manuel Puigvert amb la Cobla Marinada. De la seva banda, el Cor d’Adults & Joves & Banda de l’Aula de Música de Can Llobet oferirà un concert de música italiana.

Podeu consultar els horaris i ubicació dels actes de la programació de Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita, clicant sobre la imatge.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *