El projecte 3C als Horts Socials genera 1.350 quilos de productes ecològics

horts socials

Els activistes que treballen la terra a les 15 parcel·les de Torrent del Raig on fa sis mesos es va implantar el projecte d’agricultura social 3C han obtingut, cadascun, 96 quilos de productes hortícoles. Impulsat per la Fundació Humana (Pueblo Para el Pueblo) i l’Ajuntament de Calella, el projecte té per objectiu fomentar la cultura de l’agricultura ecològica i promoure la integració social.

El projecte 3C (conreem, clima i comunitat) es va implantar a principis d’any a la segona fase dels Horts Socials de Calella. Els 2.000 metres quadrats de terra de conreu que treballen els activistes han donat una producció total de 1.350 quilos de productes hortícoles ecològics. El rendiment de la terra es destina al consum dels beneficiaris del projecte i també a entitats socials del municipi.

A tot això, i segons destaquen fonts municipals, durant aquest temps s’ha aconseguit una important recuperació del terreny, fins llavors erm. També s’han realitzat tallers formatius en agricultura ecològica o mètodes per al tractament de plagues; i de cara als propers mesos es planteja donar a conèixer el projecte a la comunitat educativa i el teixit associatiu de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat