El PSC de Calella es mantindrà al marge del referèndum de l’1-O

Imatge d'arxiu

S’acosta el dia del referèndum sobre la independència de Catalunya i en alguns municipis com Mataró el pacte de govern entre el PDeCAT i el PSC trontolla després que els ex convergents hagin decidit preguntar a la militància si manten o no el pacte amb un partit que es mostra contrari al referèndum i a la independència.

A Calella el PDeCAT governa amb el PSC però la situació és, segons el segon tinent d’alcaldia i cap de llista del PSC, Josep Torres, de “plena normalitat”. Segons ell, el govern que encapçala Montserrat Candini treballa de manera cohesionada amb uns objectius clars de ciutat.

Josep Torres ha recordat que en el moment en què es va signar el pacte de govern es va deixar al marge tot el que tenia a veure amb el procés independentista, una qüestió que ell titlla de “tema conflictiu”. Tot i això, des del PSC de Calella ho viuen amb normalitat i tranquil·litat.

Josep Torres reconeix que se sent còmode governant amb el PDeCAT perquè, segons ell, a banda del component polític hi ha el component humà.

El diumenge 1 d’octubre, data prevista pel referèndum, el PSC de Calella es mantindrà al marge del que pugui passar.

El líder dels socialistes calellencs ha reconegut durant una entrevista a l’InfoMigdia que el PSC no dona cap consigna concreta a les agrupacions locals en quant als pactes que tenen subscrits.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Josep Torres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *