Els Mossos fan una crida a través de les xarxes per trobar als joves maresmencs desapareguts

Els Mossos d’Esquadra han fet pública en les últimes hores una fotografia de la parella de joves del Maresme desapareguts des de dijous.

Font: Mossos d'EsquadraEls Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra continuen la recerca dels joves de 21 i 23 anys al pantà de Susqueda.

Aquest matí, el conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha dit que el cotxe de la parella “no va caure per accident”.

Forn també ha dit que la principal hipòtesi és “que algú va empènyer el cotxe cap al pantà”, així com “màxim respecte per la situació, ja que es tracte d’una parella de joves de 21 i 23 anys que ara per ara no se sap en quina situació es troben”.

El dilluns al vespre els equips de rescat van trobar el vehicle, un Opel Zafira, a una profunditat de set metres. Els Mossos van confirmar que no hi havia ningú a dins, però si que van trobar les carteres dels dos joves.

El mateix dilluns també van trobar el caiac de la parella. Ara, els Mossos d’Esquadra han publicat una imatge dels joves, captada per una càmera de seguretat d’un establiment, i fan una crida a través de les xarxes socials amb la intenció que, si algú té informació o referència, es posi amb contacte amb el 112.

En la recerca hi treballen quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, dues dotacions del Grup d’Actuacions Especial (GRAE) subaquàtic, un helicòpter amb el GRAE de muntanya, i tres dotacions dels Mossos d’Esquadra: una unitat canina, una unitat subaquàtica i una dotació de muntanya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *