El PSC esmenarà els Pressupostos Generals de l’Estat perquè s’inverteixi al camp de futbol de La Muntanyeta

PISTES-ATLETISME-DE-LA-MUNTANYETA-720x340

I es construeixi un nou camp de gespa artificial. L’agrupació local socialista ha anunciat la presentació d’una esmena al projecte de llei de comptes estatals del 2018 perquè s’hi destini una partida de 400.000 euros. El regidor portaveu del PSC, Josep Torres, ha indicat que aquesta iniciativa forma part d’un projecte d’abast molt més ampli i que ara mateix està en estudi dins el Pla d’Equipaments Esportius.

Josep Torres n’ha donat detalls en una entrevista a Ràdio Calella TV.

Segurament estem parlant d’un projecte que ronda el milió d’euros però pensem, i així també ho hem valorat a nivell d’equip de Govern, que és una necessitat per Calella tenir un camp de gespa artificial a La Muntanyeta. Reflecteix un treball que s’està fent i a punt de rematar; però aprofitem la discussió dels pressupostos per demanar diners per al projecte

El PSC ha definit altres dues esmenes al projecte de llei de Pressupostos Generals de l’Estat que s’han començat a tramitar, i pel qual el Govern del PP encara no compta amb els suports necessaris per tirar-los endavant.

Demana 250.000 euros per a l’arranjament de la balustrada i les escalinates noucentistes que hi ha al Passeig Manuel Puigvert, obra de l’arquitecte Jeroni Martorell.

És una feina que tenim pendent. Sabem que la balustrada està feta amb materials que es degraden molt i necessita una reparació total, per això tornem a intentar aquest any aconseguir els diners. Des del municipi s’ha fet només algunes reparacions, però ara volem una intervenció més global

També s’esmenarà el Pressupost General de l’Estat perquè s’hi inclogui una partida de 60.000 euros per a la Fundació Miquel Valls de lluita contra l’esclerosi lateral amiotròfica.

El regidor portaveu del PSC de Calella analitza les possibilitats que les seves peticions prosperin durant la negociació pressupostària.

Ara és el grup del PSC al Congrés qui s’ha de posar d’acord amb el PSOE per fer la demanda. La situació actual és molt complicada però el ‘no’ ja el tenim. Fem demandes raonables amb l’esperança que alguna cosa pugui caure

El projecte de pressupostos afrontarà el debat d’esmenes a la totalitat en el Congrés els dies 25 i 26 d’abril. Serà llavors quan es confirmi si es retornen al Govern o tenen els suports necessaris per seguir-ne la tramitació parlamentària.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista al regidor portaveu del PSC, Josep Torres.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat