El Pubillatge de Calella prorroga el títol un any més

L’església parroquial no acollirà enguany l’acte de proclamació dels nous representants del Pubillatge de Calella. L’Associació de Pubillatge de Calella ha decidit no proclamar nous Hereus i Pubilles fins a l’any vinent i continuar amb els actuals fins a la Festa Major del 2021. I és que degut a la situació de la Covid-19 l’Hereu i la Pubilla pràcticament han viscut un any en blanc, sense actes ni representacions.

Adela Castellà, presidenta de l’Associació del Pubillatge de Calella, ha explicat que enguany seguint les directrius del Foment de les Tradicions Catalanes, s’han suspès tots els actes on l’Hereu i la Pubilla tenien representació. Motiu pel qual, s’ha decidit no renovar títols.

El que ha passat és que degut a la situació de la covid-19 i seguint les directrius de Foment, durant aquest mig any va quedar tot anul·lat, amb molt d’encert. Llavors vam demanar al pubillatge actual a veure si volien continuar un any més. Lògicament ens han dit que si perquè tampoc han pogut viure com cal el pubillatge perquè no hi ha hagut actes. Per tant no hi haurà acte de comiat ni de nou pubillatge, ells continuen un any més fins al setembre del 2021.

En aquest sentit, la Pubilla de Calella del 2020 continuarà sent Geny Smethurst Espinar, l’Hereu Abel Garrido Piferrer, i Ainhoa Morán Palomin i James Smethurst Espinar, com a representants infantils.

La renovació dels títols del pubillatge de Calella és sempre un dels actes més tradicionals de la programació de la Festa Major de la Minerva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *