El punt de vacunació de la Fàbrica Llobet es torna a traslladar a la sala polivalent

vacunacio_fabrica1

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat del canvi d’emplaçament del punt de vacunació de la Fàbrica Llobet. A partir del dilluns vinent la vacunació es trasllada a la sala polivalent de la mateixa fàbrica, el lloc inicial on es van començar a administrar les primeres dosis. El motiu és la celebració del torneig “Catalunya International Dards” que es farà a la sala de les columnes del 28 d’agost al 5 de setembre. Tot i això, la fàbrica continuarà sent un punt de vacunació mitjà de la Regió Sanitària de Girona i per a dimecres 25, divendres 27 i dilluns 30 hi ha previst una nova jornada de vacunació sense cita prèvia.

Des del mes d’abril, quan va començar la vacunació massiva, al punt vacunal de la Fàbrica s’han administrat unes 45.000 dosis, gairebé 1.600 per dia, amb un rècord de 2.000.
La vacunació continua oberta per a tota la població major de 12. En el cas dels menors de 16 anys cal que vagin acompanyats del pare, mare o tutor/legal amb un document d’identitat acreditatiu. Es pot demanar cita al portal vacunacovid.catsalut.gencat.cat. El punt de vacunació combinarà les persones citades – via telefònica o a través d’internet – amb una jornada de vacunació sense cita. Es farà el dimecres 25 i el divendres 27 de 9 h a 12.30 h i el dilluns 30 de 15 h a 18 h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat