El Racó d’En Pepe, acreditat com a nou punt d’informació turística

RACÓ D'EN PEPE 2 20230217

Els visitants de Calella interessats amb conèixer quins serveis i activitats tenen al seu abast per complementar l’estada podran acudir a l’hotel Racó d’en Pepe. La Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina Tècnica de Turisme i amb el suport del Consorci de Promoció Turística del Maresme, ha acreditat l’establiment d’allotjamen com a punt d’informació, afegint-lo a la llista en la que també hi figuren els Apartaments Atzavara, el Càmping Roca Grossa o els hotels del grup GHT Balmes i Marítim, entre d’altres. Tots complementen el servei que presta l’Oficina de Turisme des de la seu de la carretera N-II i o la caseta de la plaça de l’estació de Renfe.

Lluís Martínez, propietari de l’hotel Racó d’en Pepe, explica que l’acreditació consolida un servei que molts establiments hotelers ofereixen a les persones que passen uns dies de vacances a Calella, sobretot fora de l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme.

És un servei que ja oferim als clients, quan ens pregunten què poden fer aquí o on poden anar, per exemple, perquè no ha sortit al sol (…) Sobretot els caps de setmana, quan l’Oficina de Turisme està tancada i els visitants se’ns adrecen per demanar un mapa o altre tipus d’informació.

L’acreditació com a punt d’informació turística se li entregarà el pròxim 23 de febrer a Pineda de Mar, en un acte organitzat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme per fer entrega de les distincions Biosphere de compromís ambiental.

A més de l’Oficina de Turisme de la carretera N-II, hi ha diversos equipaments i establiments de Calella que estan acreditats com a punts d’informació. Per exemple, els Apartaments Atzavara, els hotels del grup GHT Balmes i Marítim, el Càmping Roca Grossa, la Biblioteca Can Salvador de la Plaça, el Museu Arxiu o el Museu del Turisme.

Aquest és un projecte que neix de l’Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona i la coordina el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Amb aquesta iniciativa es busca millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix en el territori, crear una xarxa d’informació turística públic-privada i donar el reconeixement formal de la tasca d’informar i assessorar que molts dels establiments i serveis turístics ja estan duent a terme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *