El servei de salvament a la platja de Calella alerta de les imprudències dels banyistes

Imatge d'arxiu

El servei de Salvament de l’empresa Proactiva a Calella demana prudència als banyistes. Els darrers dies la bandera groga ha onejat a la platja de Calella per alertar de la necessitat de precaució a l’ hora del bany. Tot i això, han estat força els usuaris que no han fet cas a les indicacions del servei de Salvament i s’ han posat en perill.

La bandera verda ens informa de que la situació del mar és òptima per al bany i que, més enllà de les nostres imprudències, podem gaudir de l’aigua sense perill. La bandera groga ens alerta que cal banyar-nos en precaució i la vermella que el bany està prohibit. El cap de platja de Calella, Federico Gómez, afirma que han tingut molts problemes per aconseguir que els banyistes respectin les banderes i siguin conscients de què impliquen.

Gómez alerta de les imprudències que s’ han detectat des que va començar la temporada. El cap de platja vol fer una crida a la precaució per part dels usuaris, sobretot pel que fa a tenir cura dels infants. Des del servei de salvament, s’ han detectat algunes conductes que posen en risc els nens i que són més habituals del que sembla, com és el cas de deixar-los sols pensant que no corren perill perquè van amb flotador.

El servei de socorristes recorda que cal observar la bandera i fer cas als professionals de salvament. El responsable també explica que a la zona de les roques s’ha de tenir especial precaució durant el bany, sobretot en dies de fort vent, i en cap cas llançar-se a l’aigua directament per evitar accidents.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *