El Sociosanitari de Calella recupera les visites a pacients ingressats

sociosanitari

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha tornat a permetre des d’aquest dilluns les visites de familiars als pacients ingressats a l’Hospital Sociosanitari de Calella. La mesura s’emmarca dins de les petites flexibilitzacions que estan duent a terme la Corporació donat la millora de les dades epidemiològiques. La gran majoria de les persones de la unitat de llarga estada ja han generat anticossos contra la Covid, ja sigui de manera natural perquè han passat la malaltia o perquè han rebut la primera dosi de la vacuna.

Malgrat la relaxació, les visites als pacients de llarga estada s’hauran d’acordar prèviament amb els professionals de la unitat, qui les haurà d’autoritzar i fer el seguiment. Des d’avui també s’estableixen dues franges horàries d’una hora cadascuna, de 13h a 14h i de 19h a 20h. Les visites només es podran fer durant una de les dues franges i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos. Així mateix, les famílies, que ja han estat informats de la nova mesura, hauran de dur la mascareta en tot moment i rentar-se les mans a l’entrada del centre amb la solució hidroalcohòlica. També es permetrà que puguin estar en espais comuns, com per exemple, el vestíbul de l’hospital, sempre que hi hagi una baixa afluència de persones i es compti prèviament amb l’autorització dels professionals.

Des de principis de gener les visites a la unitat de llarga estada del Sociosanitari de Calella han estat suspeses per la situació epidemiològica i l’augment de casos covid.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat