Roser florit, a l’Orfeó Calellenc

Roser florit web

«Roser florit», el text del poeta i dramaturg Josep Maria de Sagarra arriba a l’escenari de l’Orfeó Calellenc aquest proper diumenge a partir de les 7 de la tarda.

Sota la direcció d’Albert Salvañà i Maria Rosa Serra, una quinzena d’actors i actrius de Joventut Artística donen vida als personatges d’aquesta comèdia escrita l’any 1935. Maria Rosa Serra ha explicat la trama argumental al programa Bon Dia: “Es tracta d’una parella jove que han tingut una desgràcia i volen tenir un fill. La cosa no funciona. A més, ell és molt masclista i vol tenir un fill a tota costa. Vol ser pare amb qui sigui”. 

Els actors i actrius han estat tot l’estiu assajant aquesta obra. Tant Maria Rosa Serra com Albert Salvañà són partidaris de portar a escena textos en què hi hagi una varietat de personatges. És una manera, diuen, que els joves de Joventut Artística puguin fer diferents papers. Salvañà va més enllà destacant que el jovent no pot limitar-se a fer pastorets sinó que han de provar i interpretar altres textos teatrals. A més, anima a tothom a passar pel teatre Orfeó en alguna de les 5 representacions que es fan de «Roser Florit» durant els caps de setmana d’octubre: “Els joves no només han de fer Pastorets. Jo recomano que ningú se la perdi. Es faran 5 representacions. A més, crec que la gent ja té ganes de teatre després de tot l’estiu sense cap representació”. 

La representació de «Roser florit» es produeix just en els mesos previs a l’inici del concurs de teatre amateur Premi Ciutat de Calella que es posarà en marxa al gener. Ara precisament els membres de Joventut Artística comencen a rebre i visionar els treballs per fer la selecció de les 10 obres que es podran veure al concurs entre el gener i el març. El president de Joventut Artística, Francesc Playà, parla dels joves que formen part de l’entitat teatral calellenca.

Francesc Playà ha explicat que a les properes setmanes comencen a preparar també la que serà la 111 edició de Pastorets. I com a novetat, Joventut Artística ha presentat «la Loba» al concurs del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *