El SumaQuilòmetres ja té guanyadors

El sorteig del SumaQuilòmetres, el principal atractiu nadalenc de Calella Centre Comercial, posa fi a la campanya de Nadal premiant als clients més fidels. Es van repartir 150.000 adhesius i recollir 11.000 butlletes de participació. Els cofres eren ben plens, sobretot el quart, que era el que tenia els premis més importants. La guanyadora principal ha sigut Concepció Bosch, la calellenca que s’ha endut un val de 950€. Entre els premis també s’ha repartit un sopar per a dues persones al Restaurant Disfrutar de Barcelona. Com cada any, ahir en un acte a Can Saleta els premiats van rebre una trucada en directe en què rebien la gran notícia. També es va poder seguir en directe per Ràdio Calella TV.

Els Comerciants de Calella van premiar als clients més fidels amb el sorteig del SumaQuilòmetres. Ja es coneixen els afortunats d’enguany, que han rebut premis variats. La calellenca Concepció Bosch n’és la guanyadora principal. Aquest és el moment en què rebia la trucada per comunicar-li el premi. Li comunicaven la primera tinent d’alcaldia Cindy Rando i el president i vicepresident dels comerciants, en Toni Llamas i Francesc Millán:

Els qui també van rebre la trucada van ser els guanyadors dels altres blocs, que van rebre vals de compra. La seva butlleta era entre les 11.000 que tenien les tres urnes. Entre els premis es va repartir una de les novetats d’enguany: un sopar per a dues persones al prestigiós restaurant Disfrutar de Barcelona. Els quatre guanyadors dels premis estrella del SumaQuilòmetres són:

Isabel (Cerdanyola del Vallès): val de compra 300€

?Vadó Itchart (Calella): val de compra 450€

? Eva Mateo (Sant Pol): sopar per a dues persones al Disfrutar de Barcelona.

?Concepció Bosch (Calella): val de compra de 950€

Durant el sorteig del SumaQuilòmetres també es van repartir 18 sopars en diferents restaurants, 5 entrades pel cicle de Cinema Calella i 4 entrades de teatre per Escena Calella. La dama i la pubilla de Calella van ser les mans innocents que van treure la papereta dels guanyadors. Els qui han resultat guanyadors rebran la notificació per part de Calella Centre Comercial.

Un SumaQuilòmetres d’estrena

Aquesta campanya de Nadal ha sigut la primera després del relleu a la junta de Calella Centre Comercial. Durant el Nadal s’han dinamitzat els carrers de la ciutat amb música, personatges d’animació infantil i espectacles de màgia, entre altres activitats. Des de l’entitat consideren que la campanya s’ha tancat satisfactòriament, però tenen ganes de fer més coses: busquen sumar més comerços de la ciutat per tal de potenciar-lo. També es proposen treballar plegats amb l’Associació Turística de Calella (ATC) per ajudar a dinamitzar turísticament Calella. Així ho considera el president de Calella Centre Comercial, Toni Llamas:

El sorteig del SumaQuilòmetres es va fer ahir a l’Auditori de Can Saleta, en una retransmissió en directe per Ràdio Calella TV. L’acte va tornar a tenir els botiguers calellencs entre el públic i les autoritats locals. Els comerciants també van rebre premis pel concurs d’aparadors. “Hola Coqueta“, la botiga de roba, va ser guardonada amb el segon premi i “Cinc Sentits Estilistes“, el primer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *