El Suris Calella, millor equip femení del 2017

suriscalella

Rebrà el reconeixement com a vigent campió de la Copa de la Reina durant la segona Gala Anual del Tennis Taula Espanyol que convoca la federació i que se celebrarà el 22 de juny a Antequera. La segona edició de la Gala Anual del Tennis Taula Espanyol se celebrarà coincidint amb els Campionats d’Espanya 2018, a Antequera.

En una entrevista a l’Info Vespre, el director tècnic del Club Tennis Taula Calella, Aitor Puig, s’ha mostrat molt orgullós de l’equip i de la gran temporada que van realitzar.

Molt contents, sí que és veritat que vam fer una gran temporada, és tot just la segona gala que fan del tennis taula espanyol i molt i molt orgullosos de rebre aquest premi. L’any passat ens va sortir pràcticament tot rodó, a la lliga vam acabar en una quarta posició que jo crec que era meritòria tenint en compte els pressupostos dels altres equips. I bé, la Copa de la Reina que és un dels campionats més atractius vam aconseguir derrotar al Cartagena i al Vic que eren clars favorits davant nostre i aquest títol ha sigut un dels que ha marcat a l’hora de rebre aquest reconeixement.

El premi en categoria masculina serà per a un altre equip català, el DKV Borgell Vall, guanyador de la Copa del Rei. Així mateix, es distingirà a la jugadora del Mataró Galia Dvorak per haver-se proclamat campiona d’Espanya 2017.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al director tècnic del Club Tennis Taula Calella, Aitor Puig.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat