El tenor Ricardo Martínez homenatja el gran Luciano Pavarotti

Entrades a la venda per assistir a l’espectacle “Homenaje a Pavarotti” que el tenor Ricardo Martínez presenta a l’Orfeó Calellenc. Un repàs a la trajectòria musical del gran intèrpret italià, a través de les àrees i cançons que va entonar durant anys als millors escenaris mundials. Una proposta que arriba a Calella com a punt de final de gira, després d’haver-se portat a Madrid, el País Valencià o Màlaga.

La interpretació anirà a càrrec del tenor argentí Ricardo Martínez, que anirà desxifrant cada secció de l’òpera per superar la barrera lingüística de la funció, tal com ha explicat a Ràdio Calella Televisió:

Explico la història que hi ha darrere de cada cançó. Cada ària de l’òpera té un significat, un lloc, un espai, una emoció… El que sempre procuro és que el públic i jo cantem junts. D’aquesta manera s’entén el que es diu, ja que estem parlant tota l’estona en un altre idioma.

Martínez, amb família a Calella, ha expressat que aquest és un concert amb una alta càrrega emocional i, per tant, especial:

La meva filla i els meus nets viuen aquí i feia molts anys que no els veia. És una alegria estar aquí, i doble alegria en poder cantar a Calella. Vinc de gira i tancar-la aquí em fa molt feliç.

L’espectacle es podrà veure aquest dissabte 30 de setembre a l’Orfeó a les 21h. La venda d’entrades està disponible a través de la web joventutartistica.com. També a la finestreta del teatre 45 minuts abans de la funció. Costen 10 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *