Joventut Artística torna a posar en escena “Burundanga”

Joventut Artística torna a posar en escena aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda, l’obra “Burundanga” al teatre Orfeó Calellenc. Una comèdia romàntica en clau d’humor on es tracten temes conflictius com la droga o el terrorisme. I és que la burundanga també és coneguda com la droga de la veritat o la droga de la violació, ja que anul·la la voluntat. Es tracta d’una adaptació de l’obra de Jordi Galceran.

En una entrevista a l’Info Migdia, la directora de l’obra, Assumpció Ortet, s’ha mostrat entusiasmada de l’èxit que diu ha tingut “Burundanga”

Ha estat un èxit. A la gent li ha encantat, només trobes gent pel carrer que la vol tornar a veure perquè és una obra que et fa passar una bona estona, es una obra que té molt de ritme, es molt divertida i aquest jovent ho porten molt bé i clar, val la pena aprofitar-ho i la tenim tant ben assajada i doncs tornem-la a fer i el públic estarà content i nosaltres també. Val la pena que “disfrutem” tots.”

En un inici, aquest diumenge a l’Orfeó calellenc, Joventut Artística havia de representar l’obra “Una nit a casa seva… senyora” una versió en català original de Francesc Feliu i Quintana, però, tal com ha explicat Assumpció Ortet, finalment han decidit tornar a representar “Burundanga”

Degut a coses d’última hora, era una mica precipitat tornar-la a fer perquè hi havia molt entrebancs, pastorets, havíem de desmuntar aquesta… i al final vam dir que potser millor enlloc de fer-ho tot tant precipitat doncs tornem a repetir aquesta ja que havia tingut tant d’èxit i vam creure que era més convenient això.”

Les entrades, com sempre, es poden comprar diumenge de 13h a 14h i mitja hora abans de la funció.

Un cop representat “Burundanga” aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda a l’Orfeó calellenc, Joventut Artística ja es centrarà en l’obra dels pastorets d’enguany.

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb la directora de l’obra, Assumpció Ortet.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *