El viatge estrella del SumaQuilòmetres toca a una de les assistents al sorteig

sorteig comerciants disney

Tres dels quatre viatges que regala l’associació de comerciants Calella Centre Comercial durant la campanya de Nadal han tocat a gent de Calella. Però la casualitat ha fet que el viatge estrella, el del destí més llunyà, anés a parar a una de les assistents al sorteig que es va fer ahir a la Cooperativa l’Amistat, al qual s’hi conviden els botigues que han participat a la campanya i han repartit les etiquetes per omplir els SumaQuilòmetres. D’entre les 22.000 butlletes que omplien l’urna, la d’Arantxa Gratovil va ser l’afortunada.

Va ser l’última butlleta que es va extreure, la de la quarta urna, i en veure el nom escrit al SumaQuilòmetres, el conductor del sorteig, Josep Grima, el president de Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, i l’alcaldessa, que també els acompanyava a l’escenari, no van poder amagar la sorpresa. La situació va resultar molt còmica. Així la van recollir les càmeres de Ràdio Calella TV, que va fer la retransmissió en directe de l’acte.

Arantxa Gratovil viatjarà a Disneyland París per haver comprat a les botigues de Calella i haver omplert les butlletes del SumaQuilòmetres, que va sortejar altres quatre sortides per Europa.

 

Del primer tram de viatges, la guanyadora ha estat la també calellenca Marina Heras. La van trucar en directe aquest és el moment en què se li va comunicar la notícia.

 

El barceloní Carlos González és un dels altres afortunats per comprar a Calella. Va omplir el SumaQuilòmetres amb tantes enganxines com les que es necessitaven per arribar a Praga, i la sort farà que, efectivament, viatgi fins a la capital de la República Txeca. Li ho va comunicar Josep Grima, després de fer-lo marejar una mica.

 

Aquest 2020, la calellenca Montse Valls visitarà Roma amb el seu marit gràcies a l’associació de comerciants. Ho va dir ella mateixa en rebre la trucada en directe durant el sorteig, després d’uns quants intents fallits per parlar-hi.

Aquestes quatre butlletes del SumaQuilòmetres van ser els escollits d’entre les 20.000 participants a la campanya d’aquest Nadal. També se’n van extreure una vintena més, que són les premiades amb els àpats en diversos restaurants de Calella.

 

En començar el sorteig, el president de l’associació de comerciants Calella Centre Comercial, Josep Maria Gallart, va agrair la col·laboració dels botiguers que s’adhereixen a la campanya iniciada per l’anterior junta directiva, tal com va recordar.

L’agraïment més gran que vull fer és per a vosaltres, sense els quals no es podria tirar endavant la nostra campanya estrella, que sempre dic ha vingut per quedar-se, tot i que podem introduïr-hi alguns petits canvis.

Sobre els antics i els actuals dirigents també en va parlar l’alcaldessa Candini.

Jo també vull agrair de manera clara a la junta que fins ara ha estat al capdavant de l’associació. I als nous, se’ls veu molt il·lusionats i amb la seva joventut aporten noves idees i moltes ganes perquè el centre comercial tingui major projecció fora de la nostra ciutat.

candini gallart samarretaEls comerciants van fer entrega a l’alcaldessa d’una samarreta en suport al comerç local que inclou la imatge icònica del far envoltat d’un cor que batega en vermell.

 

 

 

Recupereu el vídeo del sorteig retransmès per Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat