El Cor Harmonia busca cantaires

A través de les xarxes socials, el Cor Harmonia Calella ha fet una crida per trobar nous cantaires disposats a formar-ne part. Vol ampliar l’actual plantilla amb tot tipus de veus, tant d’home com de dona, per afrontar els projectes musicals que tenen en cartera. El seu director, Albert Deprius, ha dit que l’atractiu que poden trobar en el cor calellenc, i el que el fa singular, és la preparació d’espectacles escenificats.

En una entrevista a La Ciutat, Albert Deprius ha explicat que la crida la fan de forma periòdica per ampliar i renovar el cor. Ara es preparen per als nous projectes que tenen en cartera.

De tant en tant fem aquesta campanya per captar gent nova perquè als cors la gent entra i surt, tot i que la nostra formació és força estable. Volem ampliar la plantilla pels projectes que tenim per a les pròximes temporades.

El Cor Harmonia Calella el formen una trentena de cantaires, la majoria dones. Deprius ha reconegut les dificultats per trobar veus masculines, i ha explicat quins són els registres més buscats.

Potser els tenors són els més difícils de trobar perquè el registre del baix i el baríton és més proper al de la veu parlada.

Els interessats en formar part de la coral calellenca s’hi han de posar en contacte per mitjà d’un correu electrònic a corchc@hotmail.com o trucant al 667 720 799.

El director ha explicat que els cantaires poden trobar en el Cor Harmonia Calella un espai on desenvolupar les seves habilitats musicals i artístiques, en general.

Portem vuit edicions de la Temporada Lírica i ens centrem en l’obra escènica (la sarsuela i l’òpera) i aquest és l’atractiu que es pot trobar en el nostre cor, que sortim del tradicional sortir a cantar amb la carpeta. Cantem i actuem en obres escenificades, amb l’acompanyament d’orquestra, i això és un atractiu per captar gent.

El Cor Harmonia Calella fa els assajos a l’Escola Pia del carrer Sant Pere.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *