Els alevins del CN Calella fan història al Campionat de Catalunya Aleví

Els alevins del Club Natació Calella han fet història aquest cap de setmana després de quedar en quarta posició al Campionat de Catalunya d’Hivern Aleví a Manresa. La posició on queda cada club, és la suma de totes les proves per nedador.

A destacar, el nedador del 2007 Isak Fernández com a primer classificat amb la medalla d’or per les proves combinades i aconseguint una mínima pels Campionats d’Espanya d’Estiu al 400 lliures amb un temps de 4,39. En segon lloc van quedar Oriana Bernández i Clàudia Masachs, ambdues amb meda de plata de la prova combinada i Noa Palomina amb medalla de bronze.

L’objectiu de la competició era que els nedadors fossin regulars en els 4 estils, la resistència que tenien i en natació subaquàtica. En total s’han inscrit 23 nedadors calellencs.

Els nedadors masculins del 2008 només van participar en la jornada de diumenge a les proves obligatòria de 200 lliures, 200 estils i els 50 esquena.

I es van classificar 5 nedadors que van ser: Marc Pla, Yassin Skikti, Adrià Querol, Martí Coll i Arnau Garcia.