La Piscina Municipal de Calella preveu un increment de les matriculacions pel gener

Alguns dels propòsits que els calellencs ens van explicar que tenen per al 2017 és apuntar-se al gimnàs o fer més exercici. Després dels excessos de les festes, molts són els que volen recuperar els bons hàbits de salut, principalment, apuntant-se al gimnàs o a la piscina. I de fet, la Piscina Municipal de Calella preveu que, com en els últims anys, aquest proper mes de gener hi hagi un repunt de les matriculacions.

“És una bona època perquè la gent s’apunti més a la piscina pel gener. Ja pensen en baixar torrons i posar-se en forma de cara a l’estiu. I encara que tenim la piscina una mica saturada els podem encabir perfectament”, ha dit Toni Soler, gerent de la piscina.

Soler diu que la campanya de Nadal acostuma a ser de les més bones de l’any. Recordem que el president del Club Natació Calella, que té concessionada la gestió de la Piscina Municipal, va explicar al programa La Banqueta que havia demanat a l’Ajuntament de Calella intentar trobar una solució a l’actual congestió de la instal·lació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.