Els alumnes de La Minerva donen el tret de sortida a la Festa Major amb el Pregó Infantil

Nens i nenes de l’Escola La Minerva han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major amb un pregó que ha parlat d’un Calella diversa i acollidora.

Els infants han volgut destacar el privilegi que és viure en una ciutat amb mar i muntanya que compta amb espais com el far o la Roca Grossa, el Parc Dalmau o el Passeig Manel Puigvert. La Minerva ha estat fidel a la seva vocació d’escola verda i acollidora, com la ciutat de Calella, i en el pregó ha volgut destacar la riquesa de la diversitat i la tolerància.
El pregó que han preparat els més petits de la ciutat començava amb un diàleg entre dos personatges “l’Estiu” i “l’Oreneta” que saluden l’arribada de la tardor aquesta mitjanit però ho fan amb il·lusió perquè comença la Festa Major que porta a més el matexi nom que la seva escola, La Minerva. Els rodolins dels nens ens ha recordat els elements destacats de la nostra Festa Major com és el cas dels Gegants i què suposa viure en un poble al costat del mar amb indrets meravellosos com el far o la Roca Grossa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *