Els alumnes del Salicrú estrenaran demà les noves aules de la Fàbrica Llobet-Guri

Després de 14 mesos d’obres, complint fil per randa el termini d’execució previst, aquest dimecres 4 d’abril els alumnes entraran a les noves instal·lacions del centre educatiu. Part del professorat ha estat treballant durant les vacances escolars de Setmana Santa per fer el trasllat del material i deixar-ho preparat per la represa de les classes i l’entrada al tercer trimestre lectiu del curs actual. La nova Escola Salicrú ha suposat una inversió de gairebé 5 milions d’euros a càrrec del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

A compte del pressupost municipal han anat les feines d’adequació de la Fàbrica Llobet-Guri, per exemple l’enderroc de la part central de l’antiga tèxtil, la reordenació d’usos i nous accessos i també el cost del trasllat del mobiliari de l’escola des de l’antic centre, a la part alta de la Riera Capaspre. Aquest 2018 s’hi ha destinat una partida de 280.000 euros.

A finals de la setmana passada, els alumnes del Salicrú van poder fer una primera visita a les noves instal·lacions; si bé el cap de setmana anterior hi va haver-hi una obertura de la Fàbrica Llobet-Guri per a tota la ciutadania.

 

Restriccions de trànsit a Sant Joan i l’Avinguda del Parc

A les hores d’entrada i sortida escolar estarà prohibit circular pels carrers que permeten accedir al centre. Es restringeix la circulació a la part alta del carrer Sant Joan i l’Avinguda del Parc, de dilluns a divendres en quatre franges: de 8.30h a 9.15h, de 12.15h a 13.00h, de 14.30h a 15.15h, de 16.15h a 17.00h.

La restricció serà efectiva entre els mesos de setembre a juny.

Demà dimecres entrarà en funcionament una nova càmera de videovigilància, instal·lada a finals de la setmana passada, que multarà els vehicles que hi passin, excepte els autoritzats. Els residents i treballadors de la zona poden demanar l’autorització a les dependències de la Policia Local.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *