Els cementiris de Calella omplien l’horari d’obertura amb motiu de la diada de Tots Sants

cementiri00000000

Per tal d’evitar aglomeracions i reduir el risc de contagi, l’Ajuntament de Calella ha ampliat els horaris d’obertura al públic dels dos cementiris que hi ha a la ciutat: el Vell i el Pins de la Creu. S’hi podrà accedir de nou del matí a les sis de la tarda, complint amb el protocol de seguretat anti-Covid-19: controls als accessos, distància interpersonal, higiène de mans i ús obligatori de la mascareta.

El consistori recomana limitar el temps des recomana limitar el temps d’estada dins del recinte a un màxim de 20 minuts. I que no s’hi acudeixi en grups de més de sis persones. Aquests dies es reforça la freqüència de neteja i desinfecció i s’han repartit dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Com cada any, l’Ajuntament de Calella ofereix un servei de taxi gratuït per totes aquells persones que vulguin anar al cementiri Pins de la Creu el dia 1 de novembre. Totes les persones que estiguin interessades en utilitzar aquest servei de transport, l’han de sol·licitar abans del dia 29 d’octubre, al telèfon 937663030, extensió 212.

S’ha anul·lat la tradicional Missa dels Difunts que es feia al cementiri. Es realitzarà a l’Església Parroquial el dilluns 2 de novembre a les 20h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *