Els comerciants, contents amb la campanya de Nadal

Amb el tancament de la campanya de Nadal comencen les rebaixes, per liquidar els estocs. Ha sigut el període amb més activitat comercial de l’any, amb activitats per dinamitzar la ciutat i atreure visitants. L’associació de comerciants Calella Centre Comercial fa un primer balanç positiu de les vendes durant les festes i es mostren satisfets amb la rebuda del SumaQuilòmetres, que enguany canvia els tradicionals viatges per sopars per a dues persones en alguns dels restaurants més prestigiosos de Catalunya. Els guanyadors es descobriran el dijous 18 de gener (21 h) i es podrà seguir per Ràdio Calella Televisió.

El pont de desembre va ser fluix, comercialment parlant, però aquest no ha sigut un impediment perquè l’associació Calella Centre Comercial faci una valoració positiva de la campanya de Nadal, en la qual es concentra més el seu gruix de vendes. El president de l’associació, Toni Llamas, fa un primer balanç de la campanya de Nadal i reconeix l’esforç que s’ha fet per dinamitzar el comerç, amb activitats conjuntes del sector públic i privat que han atret a tota mena de públics, sobretot el familiar.

Ara és el moment de les rebaixes, que des de Calella Centre Comercial esperen que resultin satisfactòries i ajudin els comerços a acabar els estocs amb les compres d’última hora.

Mentrestant, el que significativament tancarà la campanya de Nadal és el SumaQuilòmetres. El sorteig, que Llamas assegura que és una tradició a Calella, enguany canvia els tradicionals viatges per sopars en alguns dels restaurants més prestigiosos del país, com és el “Disfrutar“, amb tres estrelles Michelin. Amb tot, Llamas considera que la rebuda del canvi de les recompenses ha sigut tot un èxit, a l’espera de recollir totes les butlletes participants.

El sorteig del SumaQuilòmetres regalarà vals de compra o bé àpats amb estrella per a dues persones per imports que van dels 150 als 1.500 euros. Els guanyadors es donaran a conèixer el dijous 18 de gener a les 21 h per Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *