Els equips aleví i infantil de natació artística han disputat el Campionat de Catalunya de rutines combinades

El CN Calella ha competit al Campionat de Catalunya de natació artística de rutines combinades. Ho ha fet amb els equips aleví i infantil, que van segellar una molt bona actuació a la prova que es va disputar a les instal·lacions del CN Reus Ploms.

L’equip aleví del Calella, amb Noa Rubio, Alexia Saucedo, Nora Mesa, Natalia Fita, Vera Lazo, Alicia Garbriel, Natalia Alias, Bruna Renedo i Júlia Esteo va quedar en setena posició amb una puntuació de 57.33. Per a algunes, era la seva primera competició.

L’infantil, amb Nora Bermúdez, Noa Ruscalleda, Nora Pardo, Elsa Gil, Maria Muñoz, Sofia Quero, Lídia Abio, Mar Chacón, Dana Mesa i Aroa Arillo, va aconseguir una puntuació de 64.13, quedant en novena posició final.