L’Atsoc dona 1.500 euros a l’AVAH i a la Fundació Miquel Valls

Als 10.500 euros que l’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc) va destinar a la investigació de les malalties minoritàries, s’hi han d’afegir altres 3.000 euros que l’entitat ha decidir donar a la causa de dues entitats locals. Són l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i la Fundació Miquel Valls, que rebran 1.500 euros cadascuna per a finançar els seus projectes. Així ho ha anunciat el president de l’Atsoc, Josep Grima, qui ha explicat que s’ha pogut fer aquest donatiu extraordinari gràcies a l’excel·lent acollida del musical “Boig per tu”, aquest passat Nadal.

Grima ha explicat que el repartiment dels diners obtinguts amb el musical solidari es va acordar en l’última assemblea de l’Atsoc.

Vam guardar 3.000 euros perquè creiem que havien d’agrair d’alguna manera l’acceptació del públic. En l’assemblea de diumenge es va acordar dividir la partida en dos, i donar 1.500 euros a l’AVAH i altres 1.500 euros a la Fundació Miquel Valls.

El president del grup teatral ha fet èmfasi en la feina que realitzen les dues entitats, amb seu a Calella, però atenent a una població molt més àmplia.

(A l’AVAH) Fa molta falta perquè cada vegada atenen a més persones i no tenen prous recursos. I a la Fundació Miquel Valls, que treballa de forma incansable per donar visibilitat a l’ELA i també necessiten ajuda. De tot cor, els hem volgut donar un cop de mà.

L’entrega del xec solidari es farà aquesta mateixa setmana.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *