Els Gaudí tornen a confiar en Calella

L’Acadèmia del Cinema Català serà a la sala més antiga de Catalunya encara en actiu per anunciar el Gaudí Premi Especial del Públic a la millor pel·lícula de l’any. La Sala Mozart es tornarà a vestir de gala per acollir aquest moment de la cerimònia, que tindrà lloc el diumenge 22 de gener del 2023. Hi ha 13 títols seleccionats, que es podran votar fins uns dies abans al portal www.premidelpublic.premisgaudi.cat. Els participants entraran en el sorteig d’entrades de cinema o subscripcions a Filmincat.

L’Acadèmia del Cinema Català i l’Ajuntament de Calella col·laboraran un any més per a la Gala dels Premis Gaudí per així posar en valor la trajectòria de la Sala Mozart, com una de les més antigues del país encara amb activitat. Des d’aquí es donarà a conèixer el Premi Especial del Públic, que s’atorga per votació popular a través del portal www.premidelpublic.premisgaudi.cat. S’hi pot participar fins el 16 de gener, escollint un dels 13 títols seleccionats. Són:

Oswald. El Fasificador
Un año, una noche
El fred que crema
Tolyatti Adrift
Nosaltres no ens matarem amb pistoles
Suro
La maternal
Pacifiction
Alcarràs
Cantando en las azoteas
Mantícora
El sostre groc
Tadeu Jones 3. La taula maragda

Les persones que participin en les votacions entraran en el sorteig d’un any de cinema gratuït, a les sales gràcies a la col·laboració del Gremi de Cinemes de Catalunya i online gràcies a Filmincat. La Gala dels XV Premis Gaudí se celebrarà el 22 de gener i serà emesa en directe per TV3.

Per primera vegada, amb la cinta guanyadora del Premi Especial del Públic es farà un cinema fòrum a la Sala Mozart uns dies després de la seva proclamació, amb presència de l’equip de la pel·lícula i de la presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *