L’Institut Bisbe Sivilla ha celebrat el primer concurs de cuina “Els sabors de Calella”

Amb el pollastre com a ingredient principal de les elaboracions, aquest dimecres els alumnes de primer curs de Direcció de cuina de l’Institut Bisbe Sivilla han participat en la primera edició del concurs “Els sabors de Calella”. Un certamen intern ideat per ells mateixos que han guanyat Arnau Mallofré i Adrià Gómez. El plat triomfador ha estat un rostit de pollastre amb olives i patates a l’estil ’pont neuf’.

Maribel Aguilera, professora de l’Insitut Bisbe Sivilla, ha explicat a Ràdio Calella TV que si la iniciativa funciona podrien obrir el concurs a d’altres grups i escoles en futures edicions.

Anem a concursar a d’altres escoles però aquest curs els mateixos alumnes ens van proposar organitzar-ne un, i això és el que hem fet. Hem comprovat la feina que comporta i, si realment funciona, no descartem obrir el concurs.

El concurs consistia en fer una elaboració de pollastre com a ingredient principal.

La primera parella de concursants ha entrat a les nou del matí a la cuina per fer la seva recepta a partir d’un conjunt d’ingredient que poden triar i un d’obligatori, que és secret. Al cap de deu minuts ha entrat la segona parella, i així successivament. D’aquesta manera, el jurat pot tastar el plat per valorar-lo just acabat de fer.

La iniciativa ha servit per demostrar la creativitat dels alumnes als fogons. Les tres parelles amb millor puntuació han guanyat un filet de vedella, estris de cuina o vals per dinar al restaurant El Rebost del Bisbe.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *