Gestaigua fa campanya perquè els clients es passin a la factura digital

Gestaigua i Creu Roja s’han aliat per impulsar la factura digital amb finalitats també solidàries. La companyia de l’aigua de Calella, una societat mixta participada pel consistori i l’empresa Sorea, ha iniciat una campanya perquè els seus clients es donin d’alta al servei de corrrespondència digital, i destinarà 1 euro al Programa de Pobresa Energètica de l’entitat benèfica.

Passar-se a la factura digital contribueix a reduir el consum de paper i la generació de residus. El client deixa de rebre la carta amb l’import a pagar i se li envia per correu electrònic, així com la resta de correspondència del servei. Per facilitar el tràmit, Gestaigua ha posat en marxa el lloc web holafacturadigital.com des d’on es pot omplir el formulari.

La campanya Cada gest sostenible també posa en focus en la sostenibilitat social. Per això, la companyia de l’aigua destinarà l’estalvi que suposa deixar d’enviar paper a Creu Roja, segons ha explicat Inma Bermúdez, de l’empresa Gestaigua.

Hem fet un conveni pel qual, cada nou usuari que es doni d’alta a la factura digital, GESTAIGUA donarà 1€ al seu programa de pobresa energètica de la Creu Roja (…). Actualment estem al llindar del 13% de titulars de contracte d’aigua que tenen factura digital i el nostre objectiu és arribar a 500 clients més (…) Serien uns 500€ però com aquest objectiu és factible, i la campanya durarà tot el 2019, podríem arribar a números més importants i per tant la nostra contribució a la Creu Roja fos més substancial.

Els diners es destinaran en concret al programa de pobresa energètica de Creu Roja. Durant el 2018, l’entitat va atendre més de 760 persones afectades per la pobresa energètica i va destinar més de 150.000 euros per donar-li una atenció integral. En el marc d’això, es van dur a terme activitats de dignificació de les condicions de vida com arranjaments de les llars, o accions preventives. També s’han fet acompanyaments de persones en risc d’exclusió social.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *